Prosimo, izberite jezikovno verzijo

 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Zašto unipox?

Za industrijske ili dekorativne namjene.

Unipox nudi cjelovita rješenja. Prethodno smo napomenuli da se izbor proizvoda temelji na namjeni prostora. Unipox podovi su jako otporni, jednostavni za održavanje i prikladni za podno grijanje.

Dobra svojstva kod ugradnje.

Unipox proizvodi su brez otapala i jednostavni za korištenje. Kod ugradnje skoro da nemajo mirisa i možemo reći da naši samorazlijevni podovi imajo odlična razlijevna svojstva. Premazi su jako jednostavni za upotrebu i skoro bez mirisa. Proizvodi jako brzo dostižu konačnu tvrdoću, što znači da su vrlo brzo prohodni i to se na gradilištu pokazalo kao odlična prednost.

PU top skupina.

Poliuretanski samorazlijevni podovi su odličan izbor kada se zahtijeva higijena, ugodnost hodanja, premošćanje pukotina, zvučna izolacija i otpornost. Naši poliuretanski samorazlijevni podovi su jako popularni radi postojanosti boje. Osim upotrebe u bolnicama, školama i vrtićima, ove proizvode možemo koristiti i u proizvodnji i u industrijskim prostorima. 

Veliki izbor boja.

Nudimo iznimno širok izbor boja i dekorativnih listića za brojne mogućnosti oblikovanja. Sve je dobavljivo i u manjim količinama i posebnim bojama. U mogućnosti smo isporučiti  160 boja u RAL tonu i 200 boja u NCS tonu. Nijedna boja za nas ne predstavlja problem.